0650 66 8268 miekbakker@planet.nl
Selecteer een pagina

Reflextherapie Heerenveen en Drachten

Ontdek alles over Reflextherapie en maak een afspraak in Heerenveen, praktijk aan huis Karturf 76A of Drachten, Sûnenz Burgemeester Wuiteweg 140B.

Praktijk voor ReflexTherapie Heerenveen en Drachten

Ik ben Miek Bakker en werk als alternatief therapeut in mijn Praktijk voor Reflextherapie in Heerenveen, praktijk aan huis Karturf 76A of Drachten, Sûnenz Burgemeester Wuiteweg 140B.

De klachten waar mijn cliënten mee komen zijn in de meeste gevallen chronisch. Chronische pijn, vermoeidheid, fybromyalgie, lage energie en nergens zin in, burn-out, klachten van de spijsvertering, hormonale problemen en nog veel meer. De vraag is wat kunnen wij er samen aan doen? Waarom heb jij deze klachten en waarom lijkt het nooit over te gaan?

 

Reflextherapie Heerenveen en Drachten

Reflextherapie

Elke pijn of aandoening is individueel en is altijd anders dan de pijn of aandoening van een anders. Uiteindelijk leidt dit naar een op jouw afgestemde behandeling. Jouw behoefte is het uitgangspunt. Een behandeling is pas geslaagd als jij je eigen regie kan voeren en de uitdagingen fysiek, emotioneel en sociaal waar kan maken.

Aan de hand van vragen en doorvragen weten mensen zelf tot hun antwoorden te komen. Met reflextherapie ervaar ik de blokkades en voel ik waar de energie stagneert. Ik verbind en maak van lichaam en hoofd weer één geheel zodat voelen en weten weer samen komen.

Vertrouwen geven en ieder zelf keuze laten maken is belangrijk in mijn behandeling. Ik probeer slechts wat zetjes te geven in de goede richting om uiteindelijk iedereen zijn eigen pad te laten gaan in een maatschappij vol uitdagingen. Dit doe ik door verschillende technieken te combineren in mijn Praktijk voor Reflextherapie in Heerenveen en Drachten (Sûnenz).

Wil jij samen met mij luisteren naar jou verhaal en stappen zetten die passen bij jou?

 

N

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten van een behandeling. Je moet dan wel een Aanvullende Verzekering hebben. Bij twijfel raadpleeg je zorgverzekering.

Prijs Reflextherapie Heerenveen en Drachten

Karturf 76A
Heerenveen, Friesland 8447DR
Nederland
Telefoon: 06 50668268
URL: https://praktijkvoorreflextherapie.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 55065473
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 AM - 9:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 9:00 PM
Woensdag9:00 AM - 9:00 PM
Donderdag9:00 AM - 9:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 9:00 PM
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Reflextherapie Heerenveen en Drachten

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Reflextherapie behandeling in Heerenveen, praktijk aan huis Karturf 76A of Drachten, Sûnenz Burgemeester Wuiteweg 140B.

11 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.